Denna kväll ser jag dubbelt av yorkar. Vi har fått manligt besök i form av kompisen Mino som är hos oss och hälsar på. Minos matte är på en hundföreläsning som var fullbokad när jag skulle anmäla intresse. Men istället fick jag vara hundvakt åt Mino och Tilisen verkar ganska så nöjd att ha sällsis igen. De har legat och gosat med mig i soffan, busat en stund, tuggat på ben ihop och sen har Mino fått smärre pälstortyr av mig… smiley
Blog ImageTili och Mino börjar bli riktiga bundisar vid det här laget, de går på dagis ihop, vi mattar träffas flera gånger i veckan (bor ett kvarter från varandra) och igår fick Tili följa med Mino på landet hela dagen! De rejsar runt och busar för fullt och det är så mysigt att se. Det skiljer ju en hel dag mellan de två, men Mino är dubbelt så stor. Men det är trots allt lite mysigt att ha två hundar hemma även om jag trivs bäst att ha en i taget, i alla fall i den vardag jag lever i just nu.

Tili har för första veckan pappiglutter heltid och det verkar gå bra både för henne och på dagis. Jag har sytt två kortbenta diskretfärgade overaller och de kan hon röra sig i helt fritt så det är skönt. Hon verkar inte bry sig ett dugg och hon ser faktiskt lite söt ut där hon knatar runt med sina paket i pälsen och ser stolt ut. Hon är fortfarande superkelig och ska vara med mig överallt och helst ligga jättenära och gosa. På nätterna tar hon upp 2/3 av sängen för varje gång jag flyttar mig lite så flyttar hon efter vilket resulterar i att jag ligger intryckt i väggen med henne jättetätt på huvudkudden bredvid. Men det är min älskade skatt och hon ger varje dag en otrolig glädje att få dela med henne! Förstår inte att det snart är 6 månader sen hon flyttade hit och att lilltjejen snart är ett helt år gammal! smiley