Idag har vi haft yorkkalas för Tili och Mino. Inget stort egentligen, men Charlie påpekade att hon och Kalle minsann skulle komma på yorkkalas så då fick det bli så! Det var iofs inga fler än Charlie och Kalle och Lotta och Mino, men vi har så skojigt att det var alldeles lagom sådär…

Efter att båda killarna visat var skåpet ska stå insåg jag ännu mer hur skönt det är med en tjej! Men nu fick jag ju ett ganska bra skäl att svabba golvet om inte annat… smiley Tili var så trött att hon emellanåt tyckte killarna var ganska jobbiga. Hon verkar uppskatta dem bättre en i taget eftersom hon oftast blir den som inte är med i buslekarna när de är tre. Då ska killarna fajtas och brottas, men när hon är själv med dem får ju hon all uppmärksamhet…

Vovvarna fick lite smarrigt fika och vi tvåbenta fick människofika. Det blev mycket prat, skvaller och otroligt mycket skratt så nu har jag nog skrattat klart för denna månad! Det är ändå skoj hur man lär känna folk på olika sätt och hur man med vissa klickar direkt. Kanske är det i detta fall pga att vi har samma ras som vi är på ett visst sätt och därför trivs så bra ihop? Men det var ju trevligt att prata av sig och oj så många tips jag fick på mina i-landsproblem! Får se om några av dem går att tillämpa på mitt fall… smiley
Blog ImageIgår träffade vi C och Smilla och var ute på gärdet på en riktig långprommis. Tjejerna har jätteroligt ihop trots att det var andra gången de träffades och Tili är så rolig och ska härma allt som Smilla gör. Hur gulligt som helst! Verkligen försöka visa att hon faktiskt är stor nu och också kan stå på stenar och få godis!

Efter långprommisen med massa prat där med så var vi på Himmelska hundar och fikade. Det var premiär både för mig och Tili och det var ganska så mysigt fik. Tili var väl inte överförtjust i att alla hundar var lösa och ganska på, men trots det gick det bra. Hon var ju dessutom väldigt trött från veckan, så det var ju förståeligt att hon fick lite nog efter ett tag. Men det var riktigt trevligt att vara ute igen och nästa gång ska vi nog testa lite spårning eller kanske få lite rallylydnadstips av C eftersom de ligger bra före i olika träningar och kurser!