I helgen har det varit hundigt för hela slanten! Igår hade vi utställning i Skogås och trots värmen så var Ottilia så otroligt duktig och vi fick verkligen sätta våra kurskunskaper på prov! Hon gick bra mycket bättre denna helg och klarade av både ett BIR och ett BIG-3 så jag är verkligen supernöjd!

Vi hade med vår egna lilla hejarklack bestående av Lotta och Mino som var trevligt sällskap! Båda verkade njuta av solen medan jag och Tili mer försökte fokusera på tävlingen och tänka positiva tankar.
När tävlingen var klar så ville Mino självklart ta en liten del av Tilis vinst och delade foto med henne som ni ser… smiley

Fick med mig två trötta hundar hem eftersom Lotta skulle ut på galej på kvällen så erbjöd jag mig att husera Mino här på kvällen. Så det var tre stycken som låg och sov till och från i soffan hela kvällen. Vet inte om det var jag eller hundarna som var tröttast!

Idag har vi på förmiddagen varit hemma och jag har äntligen uppdaterat hemsidan med lite bilder och resultat. Var kanske lite på tiden…

Sen har jag på eftermiddagen följt med Lotta och Mino på mentalbeskrivning. Så Mino har idag genomfört sitt MH med strålande resultat! Han var helt obrydd om det mesta och lullade runt lite i skogen som han själv ville och brydde sig varken om spöken, dumprar, skrammelljud eller skott. Så det var helt toppen och roligt att höra hur mentaltestarna tyckte att han var skitcool tillskillnad från alla stora brukshundar som brukar göra detta. Själv tyckte jag bara att det var skoj eftersom jag fortfarande fundrar lite på att försöka få en plats för Tilis räkning. Däremot tror jag knappast hon är lika kolugn som Mino direkt, vakthund som hon tror att hon är emellanåt… smiley