Japp, sen i torsdags eftermiddag har jag äntligen min efterlängtade semester! smiley Hittills har det inte hunnits med så värst mycket. Hundvakt i fredags, ute på en kompis land igår och idag måste det uppdateras massa hemsidor så att även det kan gå på semester ett par veckor framöver. Jag ska nämligen försöka göra så lite som möjligt av vanliga aktiviteter och bara njuta av min ledighet! Känns otroligt behövligt så jag ser fram emot att vädret vänder och jag kan lägga mig ner på en handduk i solen och steka!!!

Första gången faktiskt som jag inte har några större planer för semestern, men det blir desto mer spännande. Tar en dag i taget och så får vi se vad det blir helt enkelt. Förhoppningsvis får jag tillbaka lite energi och kraft inför hösten för det kommer behövas. Men för stunden ska det bara tas vara på varendaste lediga minut! smiley

Trevlig sommar på er alla!