Idag har det varit utställning igen. Denna gång på “hemmaplan”, dvs i Sthlm så vi hade nära att åka. Väldigt väldigt skönt även om vi trots allt var där tidigt. Det förvånade oss att det inte var så många anmälda, så hela utställningen hade lite inoff-känsla på den som gjorde det hela lite mysigare.

Tili var väl inte på något superstrålande utställningshumör direkt, men däremot hade hennes krokrygg rätat ut sig ordentligt och hon stod skitsnyggt! Kanske blir så när man knatat två milslånga promenader under helgen… Trots hennes supersnygga ståposition så var hon inte på något “gå-fint-i-snöre” humör, vilket tyvärr syntes alldeles för tydligt i ringen. Trots att vi fick gå två gånger så vägrade hon helt enkelt att gå snyggt. Det lät som domaren gillade henne och resterande kritik var väldigt bra, så hade jag bara fått rumpviftaren Tili att gå ordentligt hade vi kanske kammat hem den där 1:an vi väntar på!

Men den som väntar på något gott…. smiley

Det var riktigt trötta hundar i bilen på väg hem. Både Kalle och Tili sov som stockar och man var rätt glad att papiljottningen skedde på utställningsplatsen. Jag och Tili ägnade eftermiddagen åt att kika på sista Aftonbladet-Harry Potterfilmen och självklart blev det en obligatoriskt soff-somning, vilket kändes rätt behövlig.

Imorgon är det åter till vardagen igen och det känns mindre roande då semesterkänslan sakta börjar krypa ifrån kroppen och vardagen blir allt mer tydlig. Ska gå och beställa glasögonen iaf och efter att alla som sett glasögonen live (dvs inte på bild i bloggen) nu varit eniga på vilka jag passar bäst i så får lotten falla på dem. Vilka det blir får ni helt enkelt vänta några veckor på att se! smiley