Igår var det tävling igen. Kalle och Tili var med och det var en mindre inofficiell utställning i Gubbängen. Som tur var strålade solen och var precis lagom varmt.

Efter fixande och pysslande var vovvarna redo och fick gå in i ringen. Kalle fick som vanligt 1:a och HP, men jag var lite nervös för Tili som inte alls velat gå senaste tiden. Inte gick hon jättebra igår heller, men tillräckligt bra för att domaren skulle ge henne en 1:a och ett HP hon med.

Så Tili och Kalle fick tävla i final mot varandra för första gången! Himlans synd att vi inte hade någon som fotade bara. Hur som helst så verkade domaren överväga lite innan han beslutade att Kalle fick BIR och Tili BIM. Men jag är såååå nöjd ändå!
Så här har vi då bildbeviset på de snyggaste hundarna av de snygga! Tili med sitt BIM till vänster och Kalle med sitt BIR till höger. smiley