Vi har haft en herre på besök lördag till söndag. Kalle har varit här hos oss eftersom hans matte och husse varit på kalas.

Det har varit riktigt mysigt med två hundar och de två trivs ju så bra ihop har man knappt märkt att det varit en hund till i huset. smiley
Vi hade ytterligare en hund här igår kväll då Eddie tog med sin matte Jessica och hennes kompis Annika och kom hit på tacoskväll och film. Var supermysigt och både hundar och tvåbeningar hade riktigt trevligt. Sen att vi råkade hyra en riktig skitfilm låter jag vara osagt…

Inatt så har hundarna legat tätt-tätt mot mig på varsin sida så jag har känt mig lite som en stoppad korv, men de är så mysigt att jag inte hade mage att flytta mig. smiley De är ju så lika i storlek och vikt Kalle och Tili att när de knatade runt och lade sig mot mig så visste jag inte vilken hund jag hade vart. Lite skum känsla det där!

Idag har hundarna däremot varit lite mer i farten och busat och flängt runt. Det var lite bättre väder ute också så att vi kunde gå en längre sträcka. Men sen blev det lite busande inomhus emellanåt.
Riktigt supermysig helg, men nu är både jag och Tilan rätt trötta efter helgens bravader att vi ska ta en ompapiljottning och sen lägga oss i soffan och bara slöglo på någon serie… smiley