Idag har vi haft en busy dag. Vi började morgonen med att åka hem till mina föräldrar för att sätta ett ljus på Felicias gravplats. Tili hade väl inte helt koll på varför vi var där, men hon knatade över graven ett par gånger och nosade, sen var det bra med det…
Efter det så åkte vi över till Helena och Oliver och gick en långrunda med dem i höstnaturen. Riktigt härligt väder och både Tili och Oliver var på toppenhumör. Det är otroligt att den lilla knodden snart är 1 år! Förstår inte var tiden tar vägen och att de växer så fort. Tur att man själv slutat åldras vid 25… smiley

Det är så härligt att se hur Tili gillar så små barn och hon tyckte att det var jätteroligt när han stack fram händerna så hon kunde pussa på dem. Däremot blev hon lite rädd när Theo som är 6 år kom fram. Varför hon har börjat bli lite räddare för äldre barn vet jag inte, men det kan ju ha att göra med att de äldre barn vi känner är hundrädda och inte har helt rätt energi att sända ut.

Jag blev tvungen att snabbt gå ner på Åhlens och hittade både ett par nya vantar (mina favoriter glömdes kvar hos Katrin igår och fås väl tillbaka först om en månad) och en mössa. Sen var det obligatoriskt all helgonafirande vid farmor och farfars grav i colombariet där vi sätter blommor och sen tänder ett ljus inne i kyrkan och lyssnar på fridful musik så att man minns änglarna.

Hela familjen med bihang och mormor kom sen upp till mig och fikade. Jag hade snabbt hafsat ihop lite muffins och ballerinakakor så det blev iaf lite bjudet på. Men det var trevligt och känns som en härlig tradition.

Nu ska Tili och jag koppla av i soffan med något smarrigt att äta och sen lär vi somnat innan klockan slagit 20. smiley