Idag tog det mig 2 timmar att köra de 4 milen från Södertälje och hem. 2 TIMMAR!!! Något som vanligtvis borde ta 30 minuter tog alltså fyra gånger så lång tid. Och varför? Jo, för att någon jäkla “viktig” person behövde åka ut till flygplatserna runt om stan och därför spärra av HELA Stockholms rusningstrafik! E4 var avspärrad, innerstan var avspärrad, trafiken kröp fram, om den inte stundtals stod stilla.

Så på grund av att någon “mer viktig” person måste ha poliseskorter och avspärrad motorväg ska alltså miljontals människor drabbas på väg hem från jobbet?! Jäkla diktatursamhälle man lever i! smiley

Tänk på alla människor som ska hämta barn på dagis, måste till sjukhus, ska till jobb osv. Själv fick jag ringa runt halva bekantskapskretsen för att någon skulle kunna hämta Tili på dagis. Turligt nog så fick jag hjälp, men det är inte alla dagar det går och då sitter man där… smiley

Inte nog med detta… självklart ska Tele2 ha trasiga mobiltelefonledningar i hela mellersta Sverige, så inte kom man fram på den mobilen heller. Är ju tur att det iaf att man har två mobiler med olika operatörer.

Imorgon drar jag iaf utomlands i några dagar. Ska bli otroligt skönt och förhoppningsvis så kan veckan avslutas bättre än den börjat…