Hela helgen har det varit Stora Stockholm och vi har självklart varit där! Först åkte vi i fredags och fixade montern. Något som jag trodde skulle ta en timme tog 4 timmar, men fint blev det när det blev klart!

Lördags och söndags stod vi i montern och Tili slog på stora charmen och var superglad att vara klapp-hund! Hon kroknade lite mot slutet, men det kanske inte är så konstigt när vi sammanlagt varit där i 12 timmar över hela helgen…

Vi var med i rasparaden och årets tema var “klä dig till din ras”. Detta tog jag på stort allvar och klädde därför ut mig enligt rasens grund, gruvjagande råttjägare! Dvs jag hade gruvarbetarkläder (jacka, hjälm, gruvhacka och pannlampa, med tillhörande råttor). smiley

Föga förvånad blev jag när det visade sig att de hade prisutdelning på de fem bästa ekipagen varje dag, och Tili och jag blev utplockade första dagen på tredje plats! smiley Hurra för oss! Och liten påse med julklappar fick vi på köpet!

Eftersom jag inte fått upp mina egna bilder än lägger jag in bilden som finns på SKKs hemsida:
(Bild från: http://kennet.skk.se/HUNDXX/?id=1105&sprak=sv)
Visst var det tjusigt? smiley