Idag måste det vara något i luften eller så har alla människor jag träffat idag vaknat på fel sida… Var ute på lunchpromenad med Tili och i en liten park bestämde jag mig för att bara göra några inkallningsövningar. Eftersom det är lite småkallt och snö ute vet jag att Tili inte sätter ner rumpan, så hon får stå. Men medan jag håller på och tränar (Tili är ju självklart lös då), kommer en tant gående med sin stora hund, som hon inte heller verkade ha mycket pli på, och börjar kommentera hur jag tränar och att jag gör fel! Jag blev riktigt förbannad och frågade om jag inte fick träna där, men då började hon säga hur bra det är att jag tränar med min hund. Hallå! Självklart skulle jag träna med henne oavsett om hon väger 1 eller 100 kg… Suck och pust! Jag blev så förbannad på hennes kommentarer att jag tog Tili och gick därifrån. Fanns risk för att det annars hade flugit ut en hel del fula kommentarer… smiley

Var sen på en listaffär vid Karlberg och skulle köpa lister till den tavla jag och pappa håller på med. Gubben som ägde affären var skitotrevlig och ingen hjälp fick man, ställde jag frågor blev det ett surt svar. När jag sen betalat och ville ha hjälp att kapa upp bitarna så de skulle gå in i bilen fick jag ett grinigt svar att “sågen hänger där”! Snacka om att jag blev paff! Så jag fick med ilska såga isär mina bitar med mindre lyckat resultat. Var så förbannad när jag gick därifrån att jag bara kokade! Manken till dålig service får man leta efter! smiley

Det mera positiva är att jag fått mitt nya modem och installerat det med bra resultat. Kunde t.om rensa bland sladdarna på golvet så att det blev jättetomt och ser bra mycket mer redigt ut. Skitbra! Dessutom går datorn 3 ggr fortare nu än den gjorde med gamla snigelmodemet. Tänk så lite teknik kan göra en glad. smiley