Känns som allt är på min sida just nu… ComHem strular för femtiotolfte gången och internet kommer och går sporadiskt, som det gjort senaste tre-fyra veckorna. Sägs att det ska åtgärdas, men än verkar inget ha hänt. Man byter upp sig till 100 Mbit bredband och ut får man 10! smiley

Sen har mobilen börjat sjunga på sista versen. Borde iofs förväntat mig det för en prototyptelefon kan inte hålla för evigt, men jag hade hoppats på att inte alla tekniska prylar lade av samma månad… Så för närvarande så kanske jag inte svarar på sms, eller trycker upptaget om ni ringer. No offense, men svara-knappen är den som är trasig, så touchscreenen vill helt enkelt inte att jag ska vara social! Men har jag tur kommer den nya telefonen jag beställt till helgen och då kan jag återgå till normalt igen. Med nytt abonnemang borde jag inte märka allt för tung skillnad i plånboken får man hoppas…

Positivt är att jag och pappa idag, efter fyra helger, lyckats bygga klart tavlorna till mitt vardagsrum! smiley Så nu har jag fått lite eld i baken att fixa klart väggen så att vi sen kan borra upp tavellisten så att tavlorna får komma upp på sin rätta plats. Så efter snart tre år i lägenheten så kan även vardagsrummet sälla sig till de färdiga rummen och det enda som jag inte gjort något åt är halltaket… men med min renoveringstakt så har jag ju ett helt år kvar på mig innan det behöver åtgärdas… smiley