Ägnade morgonen mellan 7.30-10.00 med att sitta i bilköer på väg till jobbet. Någon lastbil hade vid fyratiden på morgonen kört in i motorvägsbron i S-tälje och därmed spärrades hela E4 söderut av fram till lunchtid ungefär. Dvs, all morgontrafik skulle ledas GENOM Södertälje! Och självklart så fastnar en lastbil inne i centrum och blockerar vägen alla ska ta. Är det inte underbart så säg?! Turligt nog har jag ju lite kännedom om staden och när jag väl leddes av E4 fick det bli via Östertälje och bakvägen, men fram kom jag tillslut. Vissa kollegor hade suttit 4 timmar i kö, så trots allt kanske jag kom iväg i tid!

På väg hem var det mer olyckor, men då lyckades jag ta mig hem på en timme, endast…

Jag gillar inte att klaga på vädret för jag gillar trots allt snö och minusgrader, men det är ju löjligt när ALLA samhällsfunktioner bara lägger ner. Det är ju faktiskt Sverige vi bor i och någonstans borde man ju veta att det kommer snö VARJE vinter! Det är inte ett specialfenomen som händer en gång på hundra år direkt…

Men nu börjar jag bli redo för våren, eller åtminstone att saker och ting fungerar som det ska igen.