Nu i helgen har jag fått hjälp av pappa att sätta upp mina tavlor på väggarna, dra lite sladdar snyggt och sånt som jag själv inte gör särskilt bra. smiley Allt är klart förutom tavlorna i sovrummet för där saknade vi lite småsaker och järnaffären hade stängt, så fortsättning på de tavlorna följer.

I övrigt blev resultatet på den nya inköpta “Italien-tavlan” såhär:

Och Tilis rosetter har numera flyttat in till hennes hörn i sovrummet och de finaste rosetterna har hängts upp i en mycket sofistikerad kedjelösning som jag är riktigt nöjd med!

Så nu kan man nästan säga att sovrummets inredning är helt klar, vardagsrummet nästintill förutom ett nytt sofföverdrag. Så efter snart 3 år i lägenheten är alla rum inredda och det enda arbete som kvarstår är taket i hallen, men det är ju ingen brådska… smiley