Var med syrran och kikade barnvagnar idag. Eftersom jag anses vara barnvagnsexperten i familjen var det lite roligt att bli tillfrågad. Dagen började iofs värdelöst dåligt pga bilen som vägrade starta och jag fick be några killar på gatan om starthjälp. Men nu har jag lärt mig det också…

Hur som helst så åkte och syrran (inkl pyret i magen) till en barnvagnsaffär i Nacka som hade ett stort urval vagnar. Ni som känner mig vet ju att det bara finns ett godkänt barnvagnsmärke, smiley men det är ju inte jag som ska ha vagnen, så vi klämde och kände på de tre märkena som jag tyckte syrran skulle välja mellan, dvs Emmaljunga, Brio eller Teutonia. Efter rätt snabbt så sorterades en av vagnarna bort, dvs mitt förstahandsval Emmaljungan! Stor besvikelse!

Så det står nu mellan en Brio Happy eller en Teutonia Prestige för pyrets nya åk och än har jag inte fått besked om vilken syrran och hennes man valt. De skulle sätta sig ner när jag åkt och kika lite på recensioner på vagnarna och beställa i veckan. Blir spännande att se vad det blir för framtida mostern räknar med att få knata runt med pyret och nya vagnen flertalet gånger på promenader framöver! smiley

Men fortfarande är det några månader kvar…