Jag och pappa har idag gjort klart mina kedjetavlor till sovrummet och jag blev så otroligt nöjd! Blev t.om bättre än jag tänkt mig i huvudet!
Tavlan ovanför sängen som går i nyanser av blått. Bilderna är från semester i Nya Zeeland och Australien.
Tavlan vid hyllan går i nyanser av sand och är från semestrar i Malaysia och Nya Zeeland.

Det blir mycket mer personligt när man gör tavlorna själv och det är skoj att hitta på idéerna själv. Inte var det dyrt heller! Sammanlagt har dessa 6 tavlor tillsammans gått på ungefär 100-lappen. Men sen får man istället räkna med en hel del jobb på det, men i slutändan blir resultatet riktigt personligt! smiley

Så nu ser hela hyllpartiet i sovrummet med nya tavlan och Tilis egna hörna ut på följande sätt:
Måste erkänna mig ofantligt nöjd med det hela och nu är sovrummet officiellt färdigt!

Beställde mitt sofföverdrag idag också, så om fyra veckor så ryker det blå Tomelillatyget och soffan smälter in i resterande vardagsrum i färgen grå. Så efter det kan jag även sällla vardagsrummet till ett färdiginrett rum i lägenheten! Känns ofantligt bra och man märker att man inte alls behöver stressa med inredningar utan får man tänka efter och göra det personligt så blir det bäst i egen mening. Alla har ju sin stil och jag har äntligen hittat min som jag är nöjd med!

Som man säger: Borta bra, men hemma bäst! smiley