Nu är grundkursen i rallylydnaden avslutad och vi har blivit totalt bitna! Det är så ofantligt roligt och jag känner bara att jag vill ut och tävla så att vi kan få prova våra kunskaper i skarpt läge! smiley

Hade inte trott att vi skulle bli bitna så fort, men Tili gillar det verkligen och själv tycker jag att det är superskoj! Säkerligen för att både vår instruktör och gruppen varit så drivande, men det känns som det är “vår” sport och att detta är något vi kan avancera i utan att det är helt omöjligt!

Eftersom jag fick vår sista bana filmad så har jag lagt upp den så att ni kan se vad det hela innebär. Senare kommer allt detta komma upp på hemsidan, men jag har lite kvar innan jag fått klart de sidorna.
Tili och rallylydnad – klicka här för att se oss gå avslutningsbanan i kursen

Vi är långt ifrån fullärda i nybörjarkursen så vi gör garanterat en mängd fel, men sånt får vi slipa på när vi lärt oss rutinen i hela sporten. Men nu ska det engageras för fullt och ut och tränas så att vi är redo när första rallytävlingen går av stapeln i närheten av oss. Snart får vi hoppas att det blir!