Idag har det skett något dramatiskt! Tilis 2,5 år långa karriär i som utställningshund i papiljotter och dräkt har nu fått sitt slut.

Idag fick den långa pälsen bytas ut mot en sportig kortklippt päls! Så nu känner jag inte igen min hund längre och Tili verkar känna sig någorlunda främmande med sin nya kropp. Hon verkar sakna rumppapiljotterna och samtidigt tycker hon det är tokskönt med att blir kliad ordentligt över hela kroppen. Det kommer nog ta några veckor innan pälsen lägger sig helt snyggt, för den är ju invand att sitta på ett visst sätt efter papiljotterna och det spretar lite här och var, men när det lägger sig kommer det bli jättefint!

Men jag tror hon kommer inse fördelarna med att slippa all utställningspäls med allt vad det innebär, och vi kan nu satsa på vår nya karriär inom rallyn.

Själv kommer det ta lång tid att vänja mig av med att hon faktiskt får rulla sig, klia hysteriskt, bada överallt och gnossa bäst hon vill! Så i det här fallet är nog matten svårast att vänja av rutinerna… smiley

Men visst blev det stor skillnad och visst blev hon söt?! smiley
Före – alldeles superlång utställningspäls
Efter – kort och sportig yorkklippning