Nu har jag äntligen fått ändan ur och uppdaterat hemsidan så att den är up-to-date! Det har varit många månaders bilder att redigera och jag har också fått med lite bilder som är inlagda på sidan. Så kika gärna runt och lämna en liten kommentar i gästboken.

Mycket har hänt sen sommaren och idag fyller min älskade Ottilia 3 år! Det är helt otroligt att hon blivit så stor och hon har verkligen blivit vuxen på sista halvåret. Hon är fortfarande helt underbar och visar framsteg i rallylydnaden dagligen! Så vi ser fram emot spännande tävlingar framöver!

För att sammanfatta sommarens bravader så kommer här en snabbsummering i bildformat:
Semester på Öland i två veckorBadglad york som äntligen fick bada så mycket hon ville
Mys med nyfödda systerdottern
Klubbmästare på Nacka BK i rallylydnad – första tävlingen någonsin och Tili vann hela skiten! Otroligt så stolt jag var!
Tili och Nova bondar
Luftballongfärden blev äntligen av över ett vindstilla Stockholm