En del av mitt projekt har fått mig att få ännu mer grå hår än jag redan har… jag har funderat och provsytt, funderat lite till och provsytt ännu ett par gånger. Men idag så gav jag mig på skarpa läget och det fick fasen gå som det gick, och det gjorde det!!! Så nu känner jag mig så otroligt nöjd!

Imorgon blir en ny dag och en tripp till syaffären för lite påfyllning av tillbehörsförrådet. Tur att man bor inom gångavstånd till Ohlssons. Dessutom får ju Tili följa med in, så det är en perfekt eftermiddagspromenad dit och hem igen. Hoppas bara det inte regnar.

Förresten känner jag mig nöjd över mig själv som fortfarande kämpar med cyklandet till jobbet! Har lyckats ta mig dit på 16 minuter numera (började första veckan på 20 minuter). Dessutom känns inte benen som träklossar längre, så det är ju ett utmärkt träningspass. smiley

Imorse upptäckte jag att cykeldatorn inte fungerade, men hade inte tid att gräva i det utan tänkte att det säkert beror på att sändaren sitter lite snett. Så det var först på vägen hem jag upptäckte att magneten trillat ut. Typiskt! Kändes rätt surt att tappa den redan efter tre veckor. Men när jag kom hem och skulle ställa in cykeln i förrådet, vad hittar jag då inte på innergården? Jo, min magnet!! Vad är oddsen för det?! Den är ju dessutom 1 cm stor och samma färg som gruset! Men nu är den fastlimmad med Karlssons klister, så jag hoppas den stannar kvar där i lilla minisändaren ett tag till. Är ju trots allt lite barnsligt skoj att kämpa mot sina egna cykeltider varje dag… smiley