Nu har jag insett när jag börjat sy lite mer att man klarar sig inte bara på en maskin om man vill ha ett perfekt resultat. Och det inser jag ju att jag vill ha!

Min fina braiga supermaskin, Janome 4120 QDC, har ju en fuskoverlocksöm, som i de flesta fall fungerar väldigt bra. Jag vill ju så småningom ha en riktig overlock, men i dagsläget och på barnkläder så fungerar den faktiskt helt ok.
Något som däremot inte alls fungerar lika bra på denna maskin är täcksömmarna. Hur jag än gör så verkar den inte vilja sy snygga och stretchiga tvillingsömmar och fållar. Dessutom så har jag köpt två stycken olika kantbandspressarfötter som var en stor besvikelse då de inte alls fungerade som jag hoppats. Alltså behöver jag en symaskin som kan sy snygga kantband, med stretch och braiga fållar.

Hur mycket jag än försöker anpassa min maskin, så slutar ändå bara önskemålen i följande maskin: En CoverproCPX, men tillhörande kantbandsvikare!
Nu återstår bara frågan när jag anser mig tillräckligt i behov av denna så att jag kan tillåta min ekonomi att investera i den? Kanske får bli en tidig julklapp till mig själv i år? Får se vad jultomten tycker om det…