Finns ju inget underbarare än att vara på långpromenad när solen skiner och allt bara är vintrigt och härligt!
Jag och Tili tog oss en riktig långrunda runt Hagaparken och det var otroligt skönt att komma ut ordentligt. Vi (läs jag) har legat lite på latsidan gällande riktiga långrundor på sista tiden att var dags att vi tog tag i det!

Jag var sen och fikade med ett gäng härliga människor som gav mig lite mer energi på resan och det känns alltid bra att ha andra att dela sina upplevelser med. Resten av kvällen har jag bara varit en välförtjänt latmask!

I går fick jag äntligen ändan ur och åkte till Ikea och shoppade till mitt nya syhörn. Släpade runt möbler mellan rummen i fredags så att allt skulle bli klart för att montera upp det nya. Självklart lyckades jag repa min gamla fina sekretär och jag förstår inte hur klantig jag kan vara emellanåt! Var iaf glad att hitta både skrivbordsskiva och hyllplan på Bauhaus till billigare pris än Ikea! Så allt som allt gick det faktiskt på några hundralappar billigare än det var tänkt, plus med spillet som kapades till på Bauhaus så kan jag göra ytterligare ett bord och hyllor någon annan stans. smiley

Efter att ha lämnat tillbaka bilen hos päronen och hjälpt till lite där så monterades bordet och hurtsen upp. Nu väntar bara hjälp att skruva upp hyllplanen, sen är hela syhörnet, sånär som på symaskinsbordet från garaget, färdigt! Och det blir såååå bra!!! Är otroligt nöjd och kommer verkligen bli en underbar plats att sitta och skapa på!